Det gode liv i Vektargården

Med Vektargården vil vi tilby trygghet og komfort, med moderne løsninger og teknologi. Kort vei til naboen – eller bakeren med ferske frokostfristelser.

I Vektargården bor du midt i Verdal sentrum. Utenfor døra står du midt i nisjebyen Verdal. Med kort vei til togstasjon, taxi, kino, bibliotek, teaterhus, butikker, kjøpesenter, kafeer, restauranter, legesenter, treningssenter, rådhus, servicekontor og svømmehall. Du er nært alt.

Trygghet

Før i tida var det vekteren som gikk gatelangs og passet på hus og heimer. I Vektargården har vi modernisert vaktholdet, ved å utstyre leilighetene med topp moderne brannvarslingsanlegg, og vannledninger i et rør-i-rør-system. Huset passer på deg. I tillegg er det kort vei til nærmeste nabo. Det skal kjennes trygt og godt å bo i Vektargården.

Høyt eller lavt

I Vektargården kan du velge om du vil bo høyt, lavt eller midt i mellom. De 30 leilighetene vil fordeles på 5 etasjer. Valget er ditt. Nært bakken – eller nært himmelen.

Felles takterrasse

Det skal være godt å bo i Vektargården. Nyt fantastiske sol- og utsiktsforhold fra takterrassen – felles for alle beboere. I tillegg er leilighetene utstyrt med romslige balkonger, livsløpsstandard og tilgang til heis. Og det hele på en skjermet beliggenhet, til å ligge midt i Verdal sentrum.

Parker sykkel og bil inne

I første etasje vil deler av Vektargården tilby areal til næringsaktører. I tillegg vil første nivå huse parkeringsplasser for sykkel – 2 plasser per leilighet.

I kjelleren vil alle leiligheter ha egen parkeringsplass for bil. Her kommer du deg tørrskodd til bilen, og du slipper å skrape is. Godt for deg, og godt for bilen.

Noe for deg? Meld interesse her.